Nada's Blog

6 Checks


Comfort, zelfvertrouwen en gezondheid.

 

Draag je een bh die goed past? 

 

1. Rugpand,  het is belangrijk dat het rugpand voldoende stevig is én mooi horizontaal rond je lichaam past.

2. De beugels,  BH-beugels moeten op je ribben rusten, zonder er druk op uit te oefenen.

3. Het middenstuk, bij een bh die perfect past, zit dat stukje tegen het borstbeen.

4. De cups,  kijk je of je borsten volledig in de cups passen.

5. De schouderbandjes, verstel de schouderbandjes zo dat je twee vingers tussen je schouders en de schouderbandjes kan stoppen.

6. Hoe zit je bh? 

Het gaat niet enkel om de juiste maat, maar ook om de look. 

Taszz


 

Taszz is een specialist in tassen, clutches en rugzakken met een eigentijdse webshop. Zij verkopen in deze webshop de nieuwste collecties en een ruim gevarieerd aanbod van kwalitatieve tassen. Hun primaire doelgroep is de moderne vrouw vanaf 18 jaar die tegen een scherpe prijs de tas wil hebben  die op dit moment hot is.

Een steeds wisselende collectie van Taszz is ook direct te koop via Nada Lingerie. 

Nada Lingerie


Nada Lingerie gevestigd aan het Raadhuisplein 8 opende op 1 juni 2006 haar deuren openden. Een eigen zaak in de lingerie werd hiermee werkelijkheid voor Natasja, het vertrouwde gezicht van Nada Lingerie.

 

Verras uw lief, verwen uzelf… is de slogan van Nada Lingerie. Nada is een korte, krachtige naam, subtiel verwijzend naar lingerie. Leuk werk waarbij Natasja de functies van verkoopster, adviseuse én vertrouwenspersoon kan combineren, met als doel een tevreden klant. De inkoop regel ik zelf, zodat ik kan inspelen op de wensen en behoefte van de klant.