Nada's Blog

Badmode wassen


 

Hoe moet je nou eigenlijk bikini’s wassen? Je wilt je badmode natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. 

Was je badkleding met de hand in koud water. Je kan hierbij eventueel een klein beetje SOAK-wasmiddel bij gebruiken. Gebruik  absoluut geen wasverzachter.

Laat je badmode drogen door deze plat neer te leggen. Niet eerst uit wringen en nooit een droger gebruik. Dus gewoon lekker laten liggen tot het vanzelf droog is.

Taszz


 

Taszz is een specialist in tassen, clutches en rugzakken met een eigentijdse webshop. Zij verkopen in deze webshop de nieuwste collecties en een ruim gevarieerd aanbod van kwalitatieve tassen. Hun primaire doelgroep is de moderne vrouw vanaf 18 jaar die tegen een scherpe prijs de tas wil hebben  die op dit moment hot is.

Nada Lingerie


Nada Lingerie gevestigd aan het Raadhuisplein 8 in Rucphen pakt in de decembermaand flink uit. Zo maken klanten kans op een lingeriesetje naar keuze, en staat de feestmaand in het teken van kortingen. Reden van deze acties is het 12,5 jarig bestaan van de lingeriewinkel, die op 1 juni 2006 haar deuren openden. Een eigen zaak in de lingerie werd hiermee werkelijkheid voor Natasja Broos uit Schijf, het vertrouwde gezicht van Nada Lingerie.