Nada's Blog

Veilig winkelen


 

Durf je nu met het corona-virus niet naar de winkel of stond je voor de deur en waren er al veel klanten binnen, neem dan gerust contact met mij op zodat we bijvoorbeeld na sluitingstijd een afspraak kunnen maken. Natuurlijk is het dan toegestaan om in overleg moeder, vriendin of dochter mee te nemen.

 

 

Taszz


 

Taszz is een specialist in tassen, clutches en rugzakken met een eigentijdse webshop. Zij verkopen in deze webshop de nieuwste collecties en een ruim gevarieerd aanbod van kwalitatieve tassen. Hun primaire doelgroep is de moderne vrouw vanaf 18 jaar die tegen een scherpe prijs de tas wil hebben  die op dit moment hot is.

Een steeds wisselende collectie van Taszz is ook direct te koop via Nada Lingerie. 

Nada Lingerie


Nada Lingerie gevestigd aan het Raadhuisplein 8 opende op 1 juni 2006 haar deuren openden. Een eigen zaak in de lingerie werd hiermee werkelijkheid voor Natasja, het vertrouwde gezicht van Nada Lingerie.

 

Verras uw lief, verwen uzelf… is de slogan van Nada Lingerie. Nada is een korte, krachtige naam, subtiel verwijzend naar lingerie. Leuk werk waarbij Natasja de functies van verkoopster, adviseuse én vertrouwenspersoon kan combineren, met als doel een tevreden klant. De inkoop regel ik zelf, zodat ik kan inspelen op de wensen en behoefte van de klant.